Mentoren

Wat doet de mentorencommissie?
Hartelijk welkom bij Hooge Graven Golf en Country Club. Nieuwe leden hebben meestal geen of weinig ervaring met het golfspel. Ook de baan, de oefenfaciliteiten en het clubhuis zijn vreemd terrein.

We kunnen ons voorstellen dat het niet makkelijk is om hierin uw weg te vinden. Daarom kent onze club mentoren. Mentoren zijn ervaren clubleden die goed op de hoogte zijn van alles wat zich in en om het clubhuis en op de golfbaan afspeelt. Wij begeleiden u bij de stappen 1 en 2 van het NGF 9-stappenplan, totdat u uw handicap 54 hebt gehaald. Tijdens deze begeleiding speelt u samen met uw mentor golf op de Par 3 Birdiebaan, wordt aandacht besteed aan de veiligheid en uitleg gegeven over de golfetiquette en –regels. De mentor bemoeit zich niet met de techniek van uw golfspel, daarvoor kunt  u lessen boeken bij een van onze golfprofessionals. Ook  informeren wij u over de activiteiten die plaatsvinden in onze vereniging en binnen de diverse commissies.

Voor verdere uitleg over de stappen 1-2 van het NGF 9-stappenplan verwijzen wij u naar onze website.

Contactpersoon
Namens de mentoren is Elise Jans verantwoordelijk voor de coördinatie. Zij zal contact met u opnemen en, indien gewenst, begeleiding door een mentor voor u regelen. U kunt ook zelf contact met haar opnemen:  mentorenhoogegraven@gmail.com

Overige informatie
Bent u al in het bezit van Handicap 54 of lager, ook dan kunt u een beroep op ons doen voor een korte introductie en uitleg over de activiteiten binnen de vereniging.

Veel golfplezier!


Onze commissies:

Eagles   Hooge Heeren   Joffers   Ladybirds   Mentoren


© 2018 Hooge Graven Golf & Country Club