In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven/organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven Golfclub Ommen, zich presenteren en

In de Schijnwerper kunnen zetten.
Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om haar product en/of diensten kenbaar te maken in het Netwerk van de Golfclub Ommen.

Organisatie:
 


Naam           : Rabobank Vaart en Vechtstreek 
Locatie         : Kantoren in Dalfsen, Ommen en Hardenberg  

                        Vijf servicepunten in respectievelijk  Dedemsvaart, Gramsbergen,

                        Hasselt, Lemelerveld en Nieuwleusen

Contact        : Hans van Dijk
Functie         : directeur particulieren en private banking 
E-mailadres : hans.van.dijk@rabobank.nl
Website        : www.rabobank.nl/vvs 
Interview      : 17 oktober 2017 


Waar staan jullie voor:
Vanuit onze coöperatieve roots geloven wij erin dat je samen meer bereikt dan alleen. Wij willen met elkaar de klanten en hun directe leefomgeving sterker maken. We dragen bij aan de ontwikkeling van individuele mensen, sectoren en de samenleving als geheel. Dit doen we door vele maatschappelijke initiatieven te steunen, de vitaliteit van lokale gemeenschappen te stimuleren, sponsoring en door ons uit te spreken over maatschappelijke discussies en ethische kwesties.  

Wat is de verbinding met Hooge Graven

Sinds een aantal jaren zijn wij trotse hoofdsponsor van Hooge Graven en participeren wij actief binnen de club. Hier komen wij in contact met relaties en we kunnen onze klanten een unieke ervaring aanbieden in en rond de baan. Daarnaast dragen wij graag bij aan de verdere ontwikkeling van de club. Ook werken we samen op duurzame thema’s en organiseerden we bijvoorbeeld eind september samen met het UWV en Hooge Graven een unieke en succesvolle middag, waarbij we ondernemers in verbinding hebben gebracht met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze samen een golfclinic aan te bieden. Lees er hier meer over. 

Waarom bent u sponsor geworden?
Rabobank is een coöperatieve bank met een grote lokale betrokkenheid. Wij hechten veel waarde aan het versterken van de lokale leef- en werkomgeving van onze klanten. Daarom ondersteunen wij door middel van partnerships, de Rabobank Clubkas Campagne en de Rabobank Coöperatie Weken het lokale verenigingsleven. Door middel van ons partnership met Hooge Graven, willen wij een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en de samenleving.  

Hoe ziet u het contact met HG?

De contacten verlopen erg plezierig, de band met leden en het bestuur is prettig en constructief. Wij willen ons partnership inzetten om samen verder te groeien en de ambities van onze klanten te realiseren. U zult ons in actie zien in en rond de baan, waarbij met name Martijn Baks en Henk Kemkes een prominente rol spelen.  

Aanbevelingen voor HG

Ik vind de club heel pro-actief naar leden toe en ben onder de indruk van bijvoorbeeld alle zaken die worden geboden aan mensen die net gestart zijn met golf. Dat warme welkom en de goede zorg vinden wij ook belangrijk in onze dienstverlening; ook bij Rabobank staat de klant centraal en gaan we voor een lange termijn relatie waarin de klant ontzorgd wordt. Daarnaast kijken wij uit naar de samenwerking in het programma ‘Hart voor de Club’, waarbij wij Hooge Graven met onze kennis en netwerken ondersteunen in het realiseren van de maatschappelijke ambitie om meer toegankelijk te worden voor mensen met een beperking. En zo van een ledenorganisatie wat meer de verschuiving te maken naar een maatschappelijke organisatie. Samen duurzaam sterker, daar gaan we voor. 

Aanbieding voor het netwerk van HG 
Wij maken graag kennis of beantwoorden uw financiële vraag, in of bij de baan, of waar u wilt. U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
 

Martijn Baks   : 06 - 10 41 88 11 
Henk
Kemkes : 06 - 23 43 46 15 
Hans van Dijk : 06 - 15 05 14 17
 

Bekijk ook deze video, waarin wij ons graag aan u voorstellen.  

Foto's :


© 2018 Hooge Graven Golfclub Ommen