In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven of organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven Golfclub Ommen, zich presenteren en die we daarom In de Schijnwerper  zetten.

Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om hun producten en/of diensten kenbaar te maken.

Organisatie:

Naam              :  Rico Magsino

Locatie            : Varsenerstraat 8h, 7731 DC  OMMEN

Contact           : Rico Magsino

Functie            : Eigenaar 

E-mailadres   : rico@uwcamerabeveiliger.nl

Website           : www.uwcamerabeveiliger.nl 

Interview         : 19 juli 2021

Waar staan jullie voor:
Camerabeveiliging: de analoge manier is al jaar en dag gemeengoed voor zowel bedrijven als particulieren. Maar de ontwikkeling in deze productgroep gaat zo snel, dat eindgebruikers vaak niet meer weten wat de opties zijn. Tegenwoordig worden camera’s aangesloten op het internet, en zijn camera’s veel slimmer dan vroeger. Denk aan nauwkeurigere bewegingsdetectie (gealarmeerd door licht en geluid), voertuigherkenning, klantentellers, heatmap camera’s en nog veel meer.
Wij onderscheiden ons door juist ook deze nichemarkt te bedienen. Wij laten klanten kennismaken met de nieuwste technologieën op het gebied van hoge resolutie camera’s en kleurenbeeld in extreem donkere omstandigheden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kiezen graag de beste oplossing voor de klant.

Wat is de verbinding met onze golfbaan?
Vijf jaar geleden ben ik (Rico) in aanraking gekomen met golf. Het spelletje is zo verslavend dat ik mij in eerste instantie als regulier lid heb aangesloten bij Hooge Graven. Ik woon zelf in Ommen, ben betrokken bij sportend Ommen (voetbal / volleybal / hockey / etc.) en ken veel ondernemers waardoor ik makkelijk een verbinding kan maken met onze golfbaan. Maar bovenal ben ik hier natuurlijk lid omdat het een prachtige baan is in een prachtige omgeving.

Waarom zijn jullie sponsor geworden?
Verbinden, met een stukje humor en een positieve insteek. Daar gaat het mij primair om wanneer ik denk aan “sporten samen met andere mensen”. Dat ik daar dan sponsor bij kan worden en de club kan ondersteunen, dat is heel mooi. Maar primair gaat het mij om de verbinding met andere mensen. Daarom kom ik ook graag in contact met mensen die er op dezelfde manier instaan en het gezellig vinden om samen deze leuke sport uit te oefenen! En gezien de businessclub (die op dit moment prachtig groeit) en de leden die daarbij zitten, denk ik dat lid worden van deze club daar goed bij aansluit.

Hoe zien jullie het contact met ons? 
Verbindend, zoals ook de reden is waarom ik het spel speel en sponsor ben van de club. Uit ervaring kan ik zeggen dat de businessdagen enorm gezellig zijn. Maar gaat het mij dus vooral om de verbinding en het plezier. Dus ik zou zeggen: ga zo door, verbind de leden, dan komt de rest vanzelf!

© 2022 Hooge Graven Golfclub Ommen