In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven of organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven Golfclub Ommen, zich presenteren en die we daarom In de Schijnwerper  zetten.

Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om hun producten en/of diensten kenbaar te maken.


Organisatie:

Naam              : Milou van Timmeren / Marc Hesp    

Locatie            : Natuurbegraafplaats Hoogengraven, Middenweg 6, Arriën

Contact           : Milou van Timmeren

Functie            : Relatiebeheerder / PR Coördinator/ Golfers

E-mailadres   : milou@hoogengraven.org

Website           : www.natuurbegraafplaatshoogengraven.nl/

Interview         : 6 juli 2020


Waar staan jullie voor:
Natuurbegraven is de oudste en meest natuurlijke manier om een overledene te begraven. Het lichaam wordt teruggegeven aan de natuur. Respect voor de overledene gaat hand in hand met respect voor natuur en milieu. Op Natuurbegraafplaats Hoogengraven komt een deel van de opbrengsten ten goede aan natuurbeheer. Graven zijn eeuwigdurend en worden dus niet geruimd.

Een van de belangrijkste doelstellingen van Natuurbegraafplaats Hoogengraven is het terugbrengen en behouden van de oorspronkelijke aanwezige flora en fauna. Hierdoor werken we aan het herstel van natuur en biodiversiteit voor toekomstige generaties.

Wat is de verbinding met onze golfbaan?
Al sinds de oprichting van Natuurbegraafplaats Hoogengraven zijn wij nauw betrokken geraakt bij de golfbaan. Ruim 4 jaar geleden zijn we al begonnen met werkzaamheden in het gebied naast de golfbaan. Het weghalen van vogelkers, het creëren van openheid in het gebied om weer ruimte te geven aan heide en zeldzame korstmossen en het aanleggen van de paden waren de eerste werkzaamheden. In die periode hebben we veelvuldig gebruik mogen maken van de golfbaan. Nog niet om te golfen, maar wel van het restaurant, catering en spreekruimtes. We hebben ervaren dat we een goede buur hebben aan de golfbaan en daar zijn wij dankbaar voor.

Ook de komende tijd zullen wij op de golfbaan aanwezig zijn. Met 2 golfers in ons midden is golfen geen onbekende sport voor ons. We zullen dus zeker ons gezicht laten zien onder de golfers van Hooge Graven.

Waarom zijn jullie sponsor geworden?
Natuurbegraafplaats Hoogengraven ligt aan de andere kant van de Middenweg. De contacten van de afgelopen jaren zijn zo warm geweest, dat dit een mooie basis is om verder op door te bouwen.

Hoe zien jullie het contact met ons?
 
Een goede buur is beter dan een verre vriend. We bouwen onze relatie het komende jaar graag verder uit. Naast dat wij zelf komen golfen, kunnen wij ons ook voorstellen dat er vanuit de leden interesse is om meer te weten te komen over de buren.

Wij maken graag kennis met de leden en nodigen iedereen dan ook uit om eens kennis te maken met ons natuurgebied en ons ontvangsthuis. Dit kan individueel, maar ook met de leden van de club. Wij zijn 7 dagen per week aanwezig van 09.00 uur - 17:00 uur.

Mocht u een keer een rondleiding of meer informatie willen, neem dan even contact met ons op, dan plannen we dit individueel of met een groepje graag met u in.


             

 

© 2021 Hooge Graven Golfclub Ommen