In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven/organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven Golfclub Ommen, zich presenteren en In de Schijnwerper kunnen zetten.

Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om haar product en/of diensten kenbaar te maken in het Netwerk van de Golfclub Ommen.

Organisatie:
  


Naam           : Deen Makelaars 
Locatie         : Hardenberg
Contact        : Klaas Deen, Bedrijfs Makelaar 
                        Hugo Deen, Vastgoed Adviseur
                        Herma Croezen-Roelofs, Makelaar

E-mailadres : info@deenmakelaars.nl
Website        : https://www.deenmakelaars.nl/  
Facebook     : https://www.facebook.com/DeenMakelaars/

Interview      : 9 september 2018 

 


Waar staan jullie voor:
Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Een succesvolle transactie geeft een voldaan gevoel, maar voordat het zover is zijn er verschillende stappen te nemen. In Deen Makelaars vindt u een betrouwbare en deskundige partner voor de aankoop of verkoop van uw woning.

Ook voor taxaties en bedrijf onroerend goed bent u bij ons aan het goede adres!

Wat is de verbinding met Hooge Graven
Naast het drukke bestaan als makelaar, vind ik ontspanning in de golfsport. Hooge Graven biedt mij een plek om gezelligheid, sportiviteit en netwerken te combineren. 

Waarom bent u sponsor geworden?

Als sponsor wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de club. Daarnaast vind ik het leuk om op een sportieve manier deel te nemen aan het lokale verenigingsleven. Met als mooie bijkomstigheid het verhogen van onze naamsbekendheid in de regio. 

Hoe ziet u het contact met HG?
Naast de mooie golfbaan is Hooge Graven ook een waardige netwerklocatie. Het biedt de mogelijkheid om relaties in een sportieve en prettige ambiance uit te nodigen. 

Aanbevelingen voor HG

Ik vind een goed netwerk in de Business Club waar ik kan netwerken met de verschillende andere bedrijfsleden. Daarom wil ik graag andere bedrijven uitnodigen hier ook aan deel te nemen. De verschillende ontmoetingen, in diverse omgevingen zijn op sportief gebied uitdagend. Hole 19 nadien is goed voor de onderlinge banden.
Voor mij levert een goede participatie en het contact van Hooge Graven met het bedrijfsleven een meerwaarde. Zowel aan de club als aan het bedrijfsleven. In een sportieve omgeving, met als kern de contact- en netwerkmogelijkheden


Samenvatting

Hooge Graven biedt mij naast de sportieve ontspanning een mooie ambiance waarin ik kan netwerken. Netwerken waarbij persoonlijke banden op de baan en in het restaurant mij zeer veel waard zijn.

Team

 

 


© 2019 Hooge Graven Golfclub Ommen