In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven/organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven Golfclub Ommen, zich presenteren en In de Schijnwerper kunnen zetten.

Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om haar product en/of diensten kenbaar te maken in het Netwerk van de Golfclub Ommen.

Organisatie:


Naam           : Gert-Jan van Lochem       

Locatie         : Herberg de Klomp Vilsteren

Contact        : Gert-Jan van Lochem

Functie         : Eigenaar

E-mailadres : info@herbergdeklomp.nl

Website        : https://herbergdeklomp.nl/

Interview      : 27 september 2019

 

Waar staan jullie voor:
Bij De Klomp kunt u terecht voor een gezellige avond uit, genietend van al het moois en lekkers dat het Vechtdal te bieden heeft. Op ons zonnige terras of in het sfeervolle restaurant serveren wij met liefde bereide gerechten waar mogelijk van producten uit de regio of zelfs van Landgoed Vilsteren waarop De Klomp gelegen is. Ons team legt u graag in de watten.

Wat is de verbinding met Hooge Graven
Golfen is altijd al een sport welke mij persoonlijk aangetrokken heeft. Helaas gun ik mijzelf op dit moment nog te weinig tijd om deze sport (of welke andere sport dan ook) uit te oefenen, maar zo snel ik in de gelegenheid ben staat golfen zeker bovenaan. Zeker nu ik sinds een aantal jaren Hooge Graven Giolfclub Ommen ken. Een prachtige baan met bijzonder vriendelijke mensen. Een plek waar ik mij direct thuis voel!


Waarom bent u sponsor geworden?
Al sinds het begin dat Iris en ik De Klomp hebben overgenomen (inmiddels 9 jaar geleden) hebben wij gasten mogen verwelkomen in ons hotel welke zeer enthousiast terugkwamen van een dag Hooge Graven. Na diverse goede reacties te hebben vernomen zijn wij met Hooge Graven in contact gekomen om een verdere samenwerking op te starten. Sponsoring is een mooie gelegenheid om gasten kennis te laten maken met ons bedrijf. Daarnaast sluit de uitstraling en gastvrijheid van Hooge Graven aan bij ons bedrijf en de gasten die wij mogen verwelkomen. Gelukkig ontvangen wij over en weer enthousiaste reacties van onze gezamenlijke gasten. Zo hoort een samenwerking te zijn!


Hoe ziet u het contact met HG? (Doelstelling van het contact met HG)
Zoals eerder gezegd sluiten onze doelgroepen goed op elkaar aan. De doelgroep bestaat uit een kritische maar gezellige en sociale doelgroep welke zich bij Hooge Graven en bij De Klomp “thuis” voelt. Dit is een sterke basis voor de toekomst. Samen verzorgen wij een totaalervaring voor onze gezamenlijke gast door middel van het Golfarrangement (3 dagen/2 nachten incl. ontbijt, 3-gangen diner, 4-gangen diner, 1 dag green fee). Wij zijn trots op deze partner en hopen nog veel “Hooge Graven” gasten in de watten te mogen leggen.

Samenvatting
Herberg de Klomp nodigt u uit om het aangename met het sportieve te verenigingen. Een mooie combinatie met een overnachting en/of een mooie avond genieten na een sportieve inspanning bij Hooge Graven Golfclub Ommen.

Genieten van het beste wat het Vechtdal te bieden heeft.

Aanbieding voor het netwerk van Hooge Graven:
Aansluitend aan dit interview heeft Herberg de Klomp een tweetal mooie aanbiedingen **:

Golfarrangement (3 dagen/2 nachten):
2x overnachting
2x ontbijt
1x 3-gangen diner
1x 4-gangen diner
1 dag greenfee bij Hooge Graven Golfclub Ommen

€ 229,- per persoon i.p.v. € 249,- per persoon (gebaseerd op een standaard tweepersoonskamer en tweepersoons bezetting)

Golfdiner:
4-gangen all-in diner
Ontvangst met regionaal aperitief
4-gangen Menu van de Chef
Bijpassende speciaal bieren of wijnen
Tafelwater
Koffie/thee met friandises ter afsluiting

€ 75,- per persoon i.p.v. € 85,- per persoon

** Beide aanbiedingen zijn uitsluitend op reservering geldig o.v.v. aanbieding Hooge Graven.
De aanbieding is geldig tot en met 22 december 2019. 

 

 

 

 

 

 


© 2020 Hooge Graven Golfclub Ommen