In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven of organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven Golfclub Ommen, zich presenteren en die we daarom In de Schijnwerper  zetten.

Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om hun producten en/of diensten kenbaar te maken.

Organisatie:

Naam              : Gino Vermeer     

Locatie            : Brink 6, 7731TG Ommen

Contact           : Gino Vermeer / Ferdinand Kroon

Functie            : Bedenkers en makers van aantrekkelijke en opvallende werkomgeving 

E-mailadres   : gino@koggelreclame.nl / ferdinand@koggelreclame.nl

Website           : www.koggelreclame.nl

Interview         : 16 juni 2021

Waar staan jullie voor:
Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen.
Wij doen dat met onder andere de volgende producten: (Akoestische) Interieuraankleding – Gevelcommunicatie – Interne & Externe bewegwijzering – Autodecoratie – Stands en Events - Digital Signing.

Wat is de verbinding met onze golfbaan?
Toen ik (Gino) in 2020 de activiteiten van  Koggel Reclame overnam was er sprake van een bestaande band tussen Koggel en de Golfclub. Ik had een aantal jaren niet meer gespeeld maar was snel weer enthousiast voor het spel. De keuze om de verbinding te continueren was dus niet moeilijk. Daarnaast leveren wij ook regelmatig visuele communicatie uitingen op de club.

Waarom zijn jullie sponsor geworden?
Ik zou liever zeggen dat we sponsor gebleven zijn. Wij zijn er trots op de mooiste baan in de regio en één van de mooiste banen van Nederland te mogen sponsoren. We gaan na de moeizame omstandigheden rondom corona zeker de komende maanden meer de baan op. Een aantal holes lopen, met daarna nog een hapje en drankje is ook een prima setting om met relaties over creatieve projecten te sparren.

Hoe zien jullie het contact met ons? 
Tijdens de leuke business events maken we graag kennis met nieuwe en bestaande leden. Ik probeer regelmatig te spelen, maar vaak blijft dit tot nu toe bij een voornemen. Daarnaast is iedereen welkom aan de Brink 6 om een indruk te krijgen van wat we kunnen realiseren om de werkomgeving van relaties te optimaliseren.

     

     

 

 

© 2021 Hooge Graven Golfclub Ommen