Jeugdlessen

Onze jeugdlessen zijn gebaseerd op de TPI Juniorfilosofie. Een succesvol programma, voor jeugd tussen 7 en 21 jaar, waar plezier voorop staat.

Het juniorprogramma is gebaseerd op het denken als een junior. De lessen zijn voorzien van oefeningen en spelletjes die niet alleen leuk zijn maar vooral op maat zijn gemaakt voor de junioren. Spelenderwijs Leren is het uitgangspunt, naast golfen is er ruimte voor spelletjes.

Voor verschillende leeftijden zijn specifieke programma’s ontwikkeld:

* FMS (Fundamental Movement Skills) legt zich toe op de belangrijke fysieke basisbewegingen, die essentieel zijn om een goede golfer te worden. Voor de jongste groepen maakt dit minstens 50% deel uit van elke les.

* FGS (Fundamental Golf Skills) omvat de coaching betreffende de technische vaardigheden van de golfsport: full swing, chipping, bunker, putting, grip, posture, alignment, weight shift, pivot. Voor de oudere groepen maakt FGS 75% uit van alle lessen.

Nieuwsgierig of golfen iets voor jou is? Volg drie gratis proeflessen om te kijken of je het leuk vindt. Mocht het je iets lijken dan kun je maximaal 3 maanden gebruik maken van een golfset.

Onze jeugdlessen vinden plaats op vrijdagavond of zondagochtend. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Golfschool Ommen via het e-mailadres: golfschool@hoogegraven.nl 


© 2023 Hooge Graven Golfclub Ommen