WELKOM OP DE JEUGDSITE VAN HOOGE GRAVEN GOLFCLUB OMMEN

 

Kom golfen bij Hooge Graven! Weet je nog niet wat golfen is, kom dan langs en doe mee met een gratis proefles. Zo kan je kennismaken met deze sport en zul je merken dat het een uitdagende sport is. 

Bij onze club krijg jij als jonge golfer veel aandacht. Sinds 2012 mogen wij het certificaat “Committed to Jeugd” van de Nederlandse Golffederatie (NGF) voeren, omdat binnen het jeugdprogramma van onze club de ontwikkeling, begeleiding, veiligheid en natuurlijk het spelplezier voor jonge spelers erg belangrijk zijn.

Onze golfleraren Kieran Quartermaine en Rita van Campen leren je, samen met enthousiaste coaches, spelenderwijs alle onderdelen van de golfsport. Heb je een proefles gevolgd en wil je het vaker proberen, meld je dan aan voor een proeflidmaatschap en ontdek wat je van golfen vindt. Je krijgt dan een golfset te leen van de club.

Golfen kost hetzelfde als voetbal, handbal of andere sporten. De proefles is gratis en lid worden van de club kan ook. Ben je jonger dan 18 jaar dan betaal je € 195,-- per jaar. De lessen kosten € 9,-- per groepsles. Ben je jonger dan 13 jaar en zijn je ouders lid, dan is het jeugdlidmaatschap gratis (zie de voorwaarden).

Wat is er nog meer mogelijk? Naast een ronde spelen op onze Par 3-baan of 18 holes baan met je maatjes of andere leden, kun je ook deelnemen aan wedstrijden. Zo zijn er jeugdwedstrijden (fun of serieuze), regionale en nationale wedstrijden of de competitie in de maand mei/juni.

Wil je meer weten, bel dan met ons secretariaat, 0529 – 455999, optie 3. Wil je meedoen met een proefles. dan kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar golfschool@hoogegraven.nl

 

We zien je graag op onze club!

 

 

© 2022 Hooge Graven Golfclub Ommen