Hooge Graven uitdaging voor elke Golfer

Hooge Graven Golfclub Ommen is een baan die u absoluut een keer gespeeld moet hebben; alleen al vanwege de schitterende ligging en de uitgestrekte, glooiende fairways. De holes bieden prachtige uitdagingen voor zowel de hoge
als de lage handicapper. Op Leading Courses prijzen bezoekers vooral de relaxte sfeer op de club, de perfect onderhouden baan en ons restaurant. 

Uiteraard biedt Hooge Graven Golfclub Ommen alle randvoorwaarden voor de perfecte golfervaring. Een deels overdekte driving range, professionele putting en chipping greens, ruime kleedkamers en een pro-shop waar u terecht kunt voor alles wat u nodig heeft. En -last but not least- bent u natuurlijk voor en na uw ronde van harte welkom in ons restaurant of op ons zonneterras voor een hapje en drankje. 

18 holes grote baan
Greenfee spelers met WHS handicap 54 zijn gedurende de hele week van harte welkom. Informeer vooraf naar de baanbezetting in verband met wedstrijden of andere activiteiten. Er wordt gebruik gemaakt van starttijden.

9 holes Par 3-baan
Voor de minder geoefende spelers is de Par 3-baan een ideale uitdaging. Hiervoor is minimaal baanpermissie vereist. Ook bij de Par 3-baan hanteren we starttijden. Zeker weten of u kunt spelen? Informeer voor u komt via 0529 45 59 99 (kies optie 1).

 

© 2024 Hooge Graven Golfclub Ommen