04 april 2018

Zaterdag 28 april 2018 - Golfevenement voor singles op Hooge Graven

 

Op zaterdag 28 april 2018 organiseert SingleGolfers.nl een wedstrijd op onze mooie golfbaan. SingleGolfers.nl organiseert reizen en evenementen in Nederland en Europa speciaal bedoeld voor singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet)

De ontvangst met koffie & thee is vanaf 11.00 uur in het clubhuis, waarna de wedstrijd start om 12.00 uur. De golfdag is inclusief een borrel en diner. Aanmelden kan via deze site.

In 2018 worden 3 evenementen en een golfweekend in Noord- en Oost-Nederland georganiseerd. De wedstrijd op Hooge Graven is de eerste uit die reeks. Wie zich nu inschrijft ontvangt 2 maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef! Alle single golfers ongeacht leeftijd en handicap zijn welkom.

SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community (website) kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: “Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap”. Schrijf je in en ontmoet leuke gelijkgestemde golfers tijdens dit ongedwongen en gezellig evenement

Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: klik hier  

Terug
© 2018 Hooge Graven Golfclub Ommen