In de schijnwerpeR

In de schijnwerper is een rubriek, waarin bedrijven/organisaties, die het goed voor hebben met Hooge Graven, zich presenteren en In de Schijnwerper kunnen zetten.
Niet alleen is het een nadere kennismaking, tevens een gelegenheid om haar product en/of diensten kenbaar te maken in het Netwerk van de Golfclub Ommen.

Organisatie:

Naam           : Expedient B.V.
Locatie         : Zwolle
Contact        : Michel Vonk
Functie         : Eigenaar / Oprichter

E-mailadres : m.vonk@expedient.nl

Website        : www.expedient.nl
Interview      : 17 februari 2017

Waar staan jullie voor:
Wij staan voor online waarde, elk product of dienst die door Expedient wordt geleverd biedt voor een klant meerwaarde. Dit kan zijn in omzet, efficiënter werken of service naar de eindgebruiker.

Wij bepalen samen met de klant het doel en wij zorgen dat dit bereikt wordt.

Wat is de verbinding met Hooge Graven

Wij voelen ons betrokken bij Hooge Graven Golfclub Ommen en om deze reden faciliteren wij b.v. in middelen voor een professionele Golfclub en stimulering van Jeugd met het oog op toekomst van de Golfclub.

Als echte Ommenaar vroeger al samen met vriendjes op zoek naar golfballen, is er direct al een connectie met de Golfclub.
Dit is niet alleen terug te vinden in de goede en gestroomlijnde Website die onlangs gelanceerd is, met name ook in het prettige contact en de totstandkoming ervan.

Dat Expediënt ook belang in de sponsoring van de Drivingrangeballen stelt, is wellicht een gevolg van de ervaringen uit de jeugd.

Waarom bent u sponsor geworden?
We hebben twee redenen waarom wij gekozen hebben voor sponsoring.
Golfen is een perfecte manier om te ontspannen en dit te combineren met het onderhouden en leggen van nieuwe contacten. Daarnaast zien we het als onze rol om richting jeugd Golfen te stimuleren bij jeugd, dit omdat golf bij uitstek de mogelijkheid biedt voor beweging en (offline) sociaal contact, waarin wij zien dat de jeugd moet worden gestimuleerd. dit doen wij door in bepaalde zaken te faciliteren richting de Golfclub.
Ook hebben wij de nieuwe websites voor hoogegraven.nl (publiek), leden.hoogegraven.nl (leden) en hoogegraven-jeugd.nl (jeugd) Uitgedacht (concept bepaling), ontworpen, en gerealiseerd gefaciliteerd.

Hoe ziet u het contact met HG?

(Doelstelling van het contact met HG)
HG beschikt door zijn unieke kwaliteiten over een groot en hecht netwerk, mensen die eenmaal bij HG zijn geweest komen vaker. Dit past precies bij onze beleving, klanten van Expedient zijn ook partners.
Wij bieden onze klanten meer dan sec de oplossing voor een business probleem, maar kijken ook hoe we de klant integraal verder kunnen helpen.

Wij verwachten door HG met meer bedrijven in contact te kunnen komen die kunnen profiteren van onze oplossingen en expertise.

Aanbevelingen voor HG
Een actieve rol pakken tijdens activiteiten, wees creatief in het in contact brengen van mensen die elkaar (nog) niet kennen.
Creëren van een meerwaarde in het contact tussen de verschillende bedrijfsleden, niet alleen in de flight, ook hiernaast.
De eerste stappen van de sponsorcommissie lijken hierin veel belovend.

Samenvatting:
Het gesprek tussen Michel Vonk en Teun Marskamp van de sponsorcommissie heeft in een open, goede en actieve sfeer plaatsgevonden.
Expedient stelt zich als bedrijf open voor verbinding met Hooge Graven, maar biedt ook actief de helpende hand o.a. bij de realisatie van de Website en het stellen van zorg en prioriteit voor de jeugd.

Afsluitend heeft Michel goede verwachtingen van de Sponsorcommissie en haar ideeën. Hij heeft aangegeven veel te zien in het onderlinge contact tussen de verschillende organisaties binnen Hooge Graven, en hoopt vooral dat de Website een goede ondersteuning zal zijn in het beleven van de golfsport in een sportieve, maar vooral ook op plezierige wijze.

Aanbieding voor het netwerk van HG
Aansluitend aan dit interview heeft Expedient een mooie aanbieding:
Wij bieden alle partijen in het netwerk van Hooge Graven Golfclub Ommen de mogelijkheid om t/m eind 2017 gebruik te maken van een gratis Online Positioneringscan.

Tijdens deze scan, krijgt u van ons een gratis advies hoe u het best uw activiteiten online kunt verbeteren. Tijdens deze scan doen wij onder andere een zoekpotentieel en zoekpositie scan om te bepalen waar mogelijkheden liggen voor uw organisatie.

Kijk voor meer informatie over deze aanbieding en aanmelding op:
www.expedient.nl/hoogegraven

Foto’s :


© 2017 Hooge Graven Golf & Country Club