Word lid van de gezelligste golfclub in Noord-Nederland!

Wij zijn een vereniging zonder ballotage met ruim 800 leden en een rijk verenigingsleven. Onze agenda staat vol evenementen waarop u andere leden ontmoet en leert kennen in een ontspannen en natuurlijke omgeving. Er zijn veel commissies en interessegroepen binnen de club, met elk hun eigen specialiteit en identiteit. Als vereniging voor en door leden telt bij belangrijke beslissingen iedere stem. Lid worden kan al vanaf € 280,- per jaar.

Toelichting

Hooge Graven Golfclub Ommen is een echte vereniging, waar het belang van de leden centraal staat en er veel activiteiten voor en door leden worden georganiseerd.

Nieuwe leden en startende golfers kunnen laagdrempelig kennismaken met de golfsport. Je kunt kiezen voor een proeflidmaatschap of starterspakket, of direct lid worden van onze mooie Par 3-baan. De contributie voor de Par 3-baan is aanzienlijk lager dan een lidmaatschap voor de grote baan. Lid worden van deze baan biedt de mogelijkheid om les te nemen en uiteindelijk door te groeien tot een ervaren golfer. Als je zo voldoende spelniveau hebt en een enthousiaste golfer bent geworden kan je overgaan op een grote baan lidmaatschap en verder werken aan het verbeteren van het spelniveau en verlagen van de handicap.  

Nieuwe leden worden door de Commissie Nieuwe Leden (vrijwilligers van de vereniging) wegwijs gemaakt binnen de vereniging en begeleid tot zij hun WHS handicap 54 hebben behaald. Daarnaast worden er voor de beginnende golfer zogenaamde gezelligheidsrondes op de grote baan georganiseerd. Zo maken zij al in een vroeg stadium kennis met regels en wedstrijden en de grote baan.

Ervaren golfers kunnen direct lid worden van de grote baan en van alle faciliteiten gebruik maken. Hooge Graven Golfclub Ommen kent geen entreegeld en renteloze leningen meer. 

Het lidmaatschap begint op de eerste dag van de maand waarin men lid wordt. De contributie wordt alleen over de maanden waarin men lid is berekend. Na het eerste jaar is het lidmaatschap altijd voor een geheel kalenderjaar en kan alleen per einde van het kalenderjaar worden opgezegd (voor 1 december).

Hooge Graven Golfclub Ommen werkt met vele andere verenigingen samen. Leden van onze vereniging kunnen zo tegen een sterk gereduceerd tarief spelen op de banen die aangesloten zijn bij onze hospitality chain.

Klik voor het overzicht van de verschillende lidmaatschappen en de bijbehorende tarieven
© 2023 Hooge Graven Golfclub Ommen