Kieran Quartermaine

Kieran is sinds 1986 golfprofessional en al meer dan 20 jaar werkzaam in Nederland. Hij is een Britse PGA-Advanced professional, TPI level 3 golfpro en TPI level 3 jeugdcoach. Tevens is Kieran een gecertificeerd NLP sportpsycholoog. Hij geeft groepslessen, privélessen en clinics op Hooge Graven Golfclub Ommen. Onderstaand aanvullende informatie.


KSS NIVEAU
- A-Professional (KSS niveau 4)
- Is opgeleid om les te geven tot handicap 0
- Coachen
- Het opleiden van jeugdcoaches
- Het aansturen van golfinstructeur en B-professional
- Ontwikkelen van golfbeleid

AANVULLENDE TRAININGEN
- Jim Suttie Laws 1
- Plane Truth Certified Instructor (Jim Hardy)
- Cursus lesgeven aan golfers met een fysieke beperking
- Titleist Performance Institute 1, 2 en 3


tel. 06-46151068 

 

 

 

 

 

RITA VAN CAMPEN

Rita van Campen is PGA A-professional, daarvoor was zij werkzaam in het onderwijs als (gym)leerkracht, en heeft van haar passie haar werk gemaakt. Andere hobby's zijn skiën, wandelen en fietsen en in de natuur zijn. Mede dankzij haar onderwijsverleden is Rita didactisch sterk. Met simpele aanwijzingen, hulpmiddelen en gebruik van video-opnames is zij golfers van elk niveau van dienst; golfers, die zich serieus willen ontwikkelen en voor de gezelligheidsspeler, die een betere bal wil slaan, voor junioren en voor senioren.

 

Plezier is één van de belangrijkste factoren!
Het verhogen van het spelplezier staat centraal. Bij de intake wordt gekeken waar de meeste ruimte is voor ontwikkeling. Vanuit dit intakegesprek, een eventuele spelanalyse of vaardigheidstest wordt een doelstelling geformuleerd, die zowel uitdagend als haalbaar is. Bij alle lessen staat het leren golfen centraal, hierbij zijn communicatie, betrouwbaar, geduld, flexibel en nauwkeurigheid de toverwoorden.


Sinds 2012 is Rita een Iron Shirt of Golf gecertificeerde pro. Bij Iron shirt spelen de mentale én de technische training een belangrijke rol. 


Klik hier voor meer informatie over Iron Shirt of Golf

Klik hier hier voor de website van Rita


tel. 06-17902592 


 

 

© 2024 Hooge Graven Golfclub Ommen