Nieuws

Laatste wedstrijd van 2023

De laatste maanden van het jaar hebben helaas veel regen voor ons in petto. Ook de businesswedstrijden blijken niet veilig te zijn voor het Nederlandse weer. 
Toch verzamelen 25 deelnemers zich in het clubhuis op vrijdagmiddag 10 november. 

Met paraplu's in de aanslag gaan de deelnemers de baan in. Af en toe klaart het mooi op en kan de paraplu even weer in de golftas. 

Eénmaal terug in het clubhuis is er de mogelijkheid om even te douchen en op te drogen, waarna er aangeschoven kan worden voor het diner! 

In het droge clubhuis worden de prijswinnaars even in het zonnetje gezet: 

Gert Vunderink blijkt weinig moeite te hebben met de natte baan en wint de neary. Bob Jonker valt in de prijzen met zijn second neary! 

De beste spelers van deze wedstrijd blijken KlaasJan Swager en Jan Schipper te zijn. Een topteam, dat met 35 slagen bruto en 30 slagen netto het clubhuis in komen. 

De eerst volgende wedstrijd staat gepland in 2024, op 12 januari. Tot dan!


Ontbijtwedstrijd 10 oktober 2023

Terwijl de regen met bakken uit de lucht komt, loopt het clubhuis vol met businessclubleden en hun gasten. Ruim 40 golfers beginnen de dag om 8.00 uur met een vers kopje in ons restaurant. 

Veel leden kijken regelmatig angstvallig naar buiten: "Zou het nog droog worden?"

Maar terwijl iedereen geniet van een heerlijk ontbijt van het ontbijtbuffet, lijkt het buiten op te klaren. De laatste broodjes worden opgegeten en Sebo Popken van Tricas begint zijn presentatie over disruptie van producten. 

Na de inspirerende woorden van Sebo vertrekken alle golfers naar hun starthole en wat blijkt: Het is droog! 

 

2 uur later komen alle spelers weer binnen gedruppeld en is het tijd om de scores te bekijken. 

Zowel de bruto als de netto winst is voor hetzelfde team, met een prachtige score van bruto 34 en een netto 32 pakken Henk-Peter Meilink en Kieran Quartermaine de winst in de Texas Scramble wedstrijd. Zij ontvangen greenfees van De Twentsche en beiden een heerlijk borrelpakket van de Zuivelhoeve. 

Blijkbaar loont het om voor je ronde een presentatie te geven aan een groep van 50 mensen, want op hole 11 slaat Sebo Popken de neary 50 cm van de hole! 

Wessel Buning bewees nog maar eens dat hij ver kan slaan, toen hij de longest voor de heren won. 

Annet Bruggeman won bij de dames de longest.

Al met al kijken we terug op een succesvolle ontbijtwedstrijd. We kijken uit naar de volgende wedstrijd op 10 november! 

 

© 2023 Hooge Graven Golfclub Ommen