Word lid van de gezelligste golfclub in Noord-Nederland!

Wij zijn een vereniging zonder ballotage met ruim 800 leden en een rijk verenigingsleven. Onze agenda staat vol evenementen waarop u andere leden ontmoet en leert kennen in een ontspannen en natuurlijke omgeving. Er zijn veel commissies en interesse groepen binnen de club, met elk hun eigen specialiteit en identiteit. Als vereniging voor en door leden telt bij belangrijke beslissingen iedere stem. Lid worden kan al vanaf € 275,- per jaar.

Toelichting

Hooge Graven Golfclub Ommen is een echte vereniging, waarin het belang van de leden centraal staat en leden veel activiteiten voor leden organiseren.

Nieuwe leden, die beginnen met golfen kunnen laagdrempelig kennismaken met de golfsport. Je kunt naar keuze een proeflidmaatschap aangaan of direct lid worden van onze mooie Par 3-baan. De contributie voor de Par 3-baan is aanzienlijk lager dan een lidmaatschap voor de grote baan. Lid worden van deze baan biedt de mogelijkheid om les te nemen en uiteindelijk door te groeien tot een ervaren golfer. Als je zo voldoende spelniveau hebt en een enthousiaste golfer bent geworden kan je overgaan op een grote baan lidmaatschap en het spelniveau verder verlagen. 

Nieuwe leden worden door een vrijwilliger van de Commissie Nieuwe Leden (lid van de vereniging) wegwijs gemaakt in de vereniging en binnen en buiten de baan begeleid tot zij hun WHS handicap 54 hebben behaald. Daarnaast worden er voor de beginnende golfer zogenaamde gezelligheidsrondes op de grote baan georganiseerd. Zo maken zij al in een vroeg stadium kennis met regels en wedstrijden en de grote baan.

Ervaren golfers kunnen direct lid worden van de grote baan en van alle faciliteiten gebruik maken. Hooge Graven Golfclub Ommen kent geen entreegeld en renteloze leningen meer. Daar staat tegenover dat nieuwe leden tot 2022 een hogere contributie betalen (m.u.v. aanbieding € 750,- voor het eerste jaar). Daarna wordt de contributie gelijk aan die van de leden die wel entreegeld en renteloze lening hebben betaald. Bij een aantal vormen van lidmaatschap kan de contributie naar keuze per jaar of per maand (automatische incasso) worden betaald.

Het lidmaatschap begint per eerste van de maand waarin men lid wordt. De contributie wordt alleen over de maanden waarin men lid is berekend. Na het eerste jaar is het lidmaatschap altijd voor een geheel kalender jaar en kan alleen per einde van het kalenderjaar worden opgezegd (voor 1 december).

Hooge Graven Golfclub Ommen werkt met vele andere verenigingen samen. Leden van onze vereniging kunnen zo tegen een sterk gereduceerd tarief spelen op de banen die aangesloten zijn bij onze hospitality chain.

Klik voor het overzicht van de verschillende lidmaatschappen en de bijpassende tarieven
© 2021 Hooge Graven Golfclub Ommen