Starten met golfen

Misschien heeft u geen golfervaring, misschien heeft u al eens deelgenomen aan een golfclinic of op een ander manier kennis gemaakt met golfen. Iets heeft uw interesse gewekt! Maar wat moet je doen om te kunnen gaan golfen?

Hooge Graven Golfclub Ommen biedt u hiervoor dé faciliteiten! Wij beschikken over een golfschool waar u golflessen kunt nemen om de golftechniek onder de knie te krijgen. Het tijdens deze lessen geleerde kunt u al snel in de praktijk brengen op onze 9 holes Par 3-baan.
Om nieuwe leden wegwijs te maken hebben wij een Commissie Nieuwe Leden. De vrijwilligers van deze commissie zijn ervaren golfers, kennen de vereniging goed en begeleiden u graag tijdens dit traject.

Wij werken volgens het 9-stappenplan van de NGF. Informatie hierover kunt u vinden op de site van De Golf Academie

Heeft u een fysieke of een lichte verstandelijke beperking: geen probleem, ook u kunt starten met golfen! Het traject passen wij aan op uw mogelijkheden.

Wij bieden een zeer aantrekkelijk kennismakingstraject, waar dit allemaal in opgenomen is. Wilt hierover meer informatie kunt u dat aanvragen via info@hoogegraven.nl of contact opnemen met een van onze medewerkers via 0529 – 455999 optie 3.

Kennismakingslessen 2023

Starterspakket Hooge Graven Golfclub Ommen

Voor de startende golfer heeft Hooge Graven een pakket samengesteld.
Met dit proeflidmaatschap bent u voor een periode van drie maanden lid van de Par 3-baan. Deze Par 3-baan is zeer geschikt voor de startende golfer en op termijn ook voor de meer geoefende golfer om de kortere slagen te oefenen.

In dit pakket zijn 10 golflessen van een half uur opgenomen. Deze lessen kunt u zelf afspreken met de golfprofessional. Naast begeleiding van een ervaren golfer maakt ook een theorieles en het theorie-examen onderdeel uit van het pakket. Dit examen is een vereiste voor het behalen van uw handicap.
In principe kunt u aan het eind van deze periode uw WHS-handicap 54 behalen. Met deze handicap heeft u wereldwijd toegang op veel golfbanen, uitzonderingen daargelaten.

Het starterspakket omvat:
-  3 maanden lidmaatschap Par 3-baan;
-  10 lessen van een half uur;
-  gebruik van clubs;
-  theorieles;
-  theorie-examen;
-  begeleiding door een ervaren golfer.

Prijs voor 1 persoon: € 325,- Actieprijs 2 personen: € 550,-*

* Als u gebruik wilt maken van de actieprijs voor 2 personen is het een vereiste dat u de lessen tegelijkertijd volgt.

© 2023 Hooge Graven Golfclub Ommen