Kennismaken met golf

Op Hooge Graven zijn jonge spelers meer dan welkom! We hebben een bruisende jeugdgolfschool met gemiddeld 20 lessen per jaar, gegeven door twee pro's op verschillende tijdstippen. Deze lessen zijn bedoeld voor spelers van 7 tot 20 jaar en stimuleren praktijkervaring door oefenen en spelen op zowel de kleine als grote baan.

Onze toegewijde jeugdcommissie zorgt voor de begeleiding van de jeugd en organiseert het hele jaar door diverse activiteiten, waaronder wedstrijdjes, clubkampioenschappen en behendigheidswedstrijden, met zelfs een uitstapje naar een andere golfbaan. Juni staat in het teken van de jeugdcompetitie, waar we teams hebben die actief zijn in de hoofdklasse op de grote baan en op de kleine baan.

Wil je ontdekken of golfen iets voor jou is? Doe dan mee met 3 groepslessen en leer meer over deze geweldige sport. Neem contact op met onze jeugdcommissie (jeugd@hoogegraven.nl) voor meer informatie.

 

Wat heb je nodig voor de les?

  • Stevige schoenen met veel grip
  • Prettig zittende kleding waarin je goed kunt bewegen. Trainingsbroeken zijn niet toegestaan, een nette broek is prima, liever geen spijkerbroek.
  • Een golfhandschoen. Er wordt ook wel zonder handschoen gespeeld, dat is een persoonlijke keuze. Het kan dat je met handschoen een betere grip hebt.
  • Passende golfclubs. Wanneer je deze niet hebt kun je voor drie maanden een set lenen van de club. Mocht de golfsport je aanspreken dan kun je een eigen passende set aanschaffen.

De lessen voor kinderen die beginnen zijn op zondagochtend. Kinderen die zelfstandig de baan in kunnen, lessen op vrijdag aan het eind van de middag.


© 2024 Hooge Graven Golfclub Ommen