Nieuws

Les op de driving range  17 mei jl.

De driving range leent zich na de aanpassingen goed om met alle clubs te oefenen. Het competitieteam heeft eerst een regelles gevolgd op de kleine baan en kon daarna nog aansluiten bij de les.
Vrijdag de 24e wordt er weer in de baan geoefend en worden er weer kaarten ingeleverd. 

Pinksterwedstrijd  20 mei a.s.

Op 2e Pinksterdag vindt de eerste wedstrijd van het seizoen plaats voor de jeugd. De wedstrijd is opgedeeld in 2 categorieën. De gevorderde jeugd speelt een mini strokeplay wedstrijd op de grote baan. De overige jeugd lopen een wedstrijdje op de par 3 baan. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar te lunchen.

Strokeplay op de grote baan
Heb je handicapregistratie en kun je zelfstandig vlot de grote baan lopen dan kun je meedoen aan deze wedstrijd. De start is vanaf hole 1.
Bij strokeplay moet je doorspelen totdat je de bal hebt uitgeholed. De bal oppakken mag niet. Je telt al je slagen. Deze noteer je op je scorekaart. Degene met de minste slagen wint de wedstrijd.
De briefing vindt plaats om 9.45 uur. We starten om 10.00 uur. Zorg dat je ingespeeld bent en dat je spullen klaar staan vóór de briefing.
Om 12.00 uur loop je, ook als je nog niet klaar bent, via de paden terug naar het clubhuis.

Wedstrijd op de par 3 baan
Voor de jongere en of minder ervaren spelers én voor spelers die nog niet de grote baan in kunnen is er een wedstrijd op de par 3 baan over 9 holes. We zorgen ervoor dat de wedstrijd leuk is voor iedere deelnemer. Uitleg volgt tijdens de briefing.
De briefing vindt plaats om 10.15, start wedstrijd om 10.30. Belangrijk is dat je vóór de briefing bent ingespeeld en je je spullen klaar hebt staan voor de start.

Lunch na afloop
Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar te lunchen. Voor de jeugd wordt er een aangepaste lunch geserveerd, tegen een speciaal tarief. Ouders, verzorgers, broertjes en zusjes mogen ook mee lunchen voor dit tarief. In de app wordt gecommuniceerd wat de lunch inhoud. Je mag ook van de kaart bestellen, maar om gezamenlijk te kunnen eten moet je je keuze vooraf doorgeven.

Geef je op vóór vrijdag 17 mei 18.00 uur
Geef je op via de app voor vrijdag 17 mei 18.00 uur voor deelname aan de wedstrijd en laat weten of en met hoeveel personen je wilt mee eten.

 

© 2024 Hooge Graven Golfclub Ommen