02 januari 2021

ACON nieuwe hoofdsponsor

Wij zijn erg blij dat Stichting ACON Ondersteuning Sport, Cultuur & Goede Doelen per 1 januari 2021 de nieuwe hoofdsponsor is van onze vereniging!

Henk-Peter Meilink, eigenaar van ACON, tekende het driejarig contract in het clubhuis. Jan Willem Schuit, onze voorzitter en Sjaak Staadegaard, de penningmeester, vertegenwoordigden onze golfclub bij de ondertekening.

ACON volgt de Rabobank op als hoofdsponsor. Zij hebben besloten landelijk alle sponsorschappen te verminderen. De Rabobank blijft wel bedrijfslid bij ons.

ACON en Henk-Peter en zijn gezin zijn geen onbekenden van de club. Ze zijn actieve golfers en ACON sponsort al jaren de drivingrange en een van de maandbekers. Henk-Peter zegt over de sponsoring: “Ik vind het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk spelplezier kan beleven.” Hij vervolgt: "Hieraan kan oefenen een goede bijdrage leveren.” “Ook vind ik het belangrijk dat we de jeugd betrekken bij de sport en de vereniging. Ik ben blij daar een steentje aan te kunnen bijdragen.”

Jan Willem Schuit voegt hieraan toe: “Sponsoren zijn erg belangrijk voor de vereniging. Het is ontzettend fijn dat ACON en Henk-Peter dit op zich nemen. Hun betrokkenheid bij de vereniging is ongekend en het is heel plezierig om samen verder te bouwen aan de toekomst.”

Benieuwd wat ACON allemaal doet? Klik hier voor hun bedrijfsfilm.

Terug
© 2021 Hooge Graven Golfclub Ommen