Protocol coronamaatregelen
26 juli 2020

Protocol coronamaatregelen

Update coronamaatregelen, d.d. 25 juli 2020


Starttijden

  • Vierballen mogen weer de baan in, met twee starttijden. De normale regels gelden van aansluiting met de flight voor je houden, als dit niet lukt, dan doorlaten als er ruimte voor is en anders opsplitsen in tweeballen.
  • Starten vanaf 7 uur ’s morgens is weer mogelijk. Aanmelden kan dan als je halverwege of aan het eind van je ronde bent. 
  • Gastspelers kunnen weer online een starttijd boeken.

Zowel het reserveren van een starttijd en het aanmelden is erg belangrijk voor het handhaven van de veiligheid. We moeten bij controle ons toezicht kunnen aantonen en bij een eventueel contactonderzoek is dit ook een belangrijk hulpmiddel.

De baan

De harken gaan weer in de bunkers. Hiervoor worden de nieuwe harken in gebruik genomen. De stelen zijn van aluminium en die zijn veel eerder droog dan de houten. Virussen en bacteriën kunnen wel een bepaalde tijd overleven op oppervlaktes, dus als je de hark gebruikt hebt, dan adviseren we na afloop van het harken je handen direct te desinfecteren met zelf meegenomen gel of doekjes. Het is niet verplicht om de hark te gebruiken, je mag ook met je club of met je schoen je afdruk wegpoetsen.  De tijdelijke local rule komt hiermee te vervallen

 

Klik hier voor het aangepaste protocol per  25 juli 2020.

 

 

Terug
© 2020 Hooge Graven Golfclub Ommen