Eagles

Wat doen wij?
De Eagles zijn een groep mannen van 55-plus die elke donderdag een golfwedstrijd over 9 of 18 holes spelen. Het motto van de Eagles is ‘sportief, gezellig en saamhorig’. Dat betekent dat de wedstrijden ook altijd een element van plezier hebben en dat er betrokkenheid is op elkaar. Hole 19 speelt na afloop van de wedstrijden dan ook een belangrijke rol.

De Eagles kennen vier wedstrijdvormen. Twee keer per maand spelen we in drietallen stableford of strokeplay, één keer per maand in tweetallen matchplay en eens per maand een spelvorm in viertallen. Elk jaar hebben we bijzondere evenementen. We starten het seizoen altijd met de crosscountry en halverwege het jaar spelen we om het Par 3-kampioenschap. In het voorjaar is de dames-herendag met de Ladybirds en eind augustus het regiotoernooi met drie andere clubs uit de regio. 

‘s Zomers starten we om 10.00 uur. De aanmelding loopt dan via de wedstrijdkalender op de website. In de winter starten we om 11.00 uur en spelen we een instuif. 

We eindigen elk zomerseizoen met een ledenvergadering en een diner na afloop. Bij die gelegenheid worden ook de winnaars van de verschillende klassementen en de Eagle van het jaar bekend gemaakt.

Het lidmaatschap van de Eagles bedraagt € 35,--. Aanmelden kan via de secretaris van de Eagles, Bob Leerentveld, r.leerentveld@home.nl of 06 51326828

 


BINNEN DE VERENIGING:

Eagles   Hooge Heeren   Joffers   Ladybirds    RedOrange

 


 

© 2023 Hooge Graven Golfclub Ommen