Hooge Heeren

Wie zijn wij?
Wij zijn de Hooge Heeren, een club sportieve heren die op woensdagavond spelen met gezellige kerels in een 12 holes stableford-competitie, waarbij gestreden wordt om de SIR YIP trofee. De Hooge Heeren houden daarnaast van gezelligheid onder het genot van een drankje en een lekker hapje.

Wat doen de Hooge Heeren?
De Hooge Heeren hebben een wedstrijd die iedere woensdag wordt gespeeld van april tot begin september. Er wordt gestart vanaf 17.00 uur. De wedstrijd is in principe altijd qualifying en wordt gespeeld in drieballen. Je schrijft je in via E-Golf4U en op de dinsdagavond voor de wedstrijd wordt de indeling bekend gemaakt.
Er wordt elke week gestreden om de 1e, 2e en 3e prijs en daarnaast ook om de longest drive en de nearest to the pin. Naast de dagscores wordt ook een klassement bijgehouden. Hierbij gelden de 10 beste scores, diegene met het hoogste gemiddelde wordt aan het einde van het jaar geëerd met de wisseltrofee: de Sir Yip trofee.

Naast competitief golf speelt ook de gezelligheid een belangrijke rol binnen onze club, na de wedstrijd wordt er druk nagepraat over de geleverde prestaties onder het genot van een lekker glaasje waarna wij aansluitend, als iedereen binnen is, gezamenlijk een maaltijd nuttigen. Tijdens deze maaltijd zullen ook de resultaten van die dag worden bekend gemaakt en de prijzen verdeeld.

Wanneer spelen wij?  
Het seizoen begint de eerste woensdag in april en eindigt begin september. Verder zijn er gedurende de winterperiode een viertal wedstrijden op de zaterdag, waaronder een Nieuwjaarswedstrijd. 
In de zomerperiode starten we vanaf 17.00 uur en de bedoeling is dat we om 20.00 uur allemaal binnen zijn. Aansluitend is er een borrel halfuurtje en om half negen gaan we aan tafel voor een plateservice maaltijd en de prijsuitreiking van de dagprijzen.

Voor wie?
Wij begroeten graag nieuwe leden. Je kunt lid worden als je werkend (dit wordt ruim uitgelegd) senior lid van Hooge Graven bent en ouder dan 28 jaar. We hebben geen handicapeis. We begroeten graag aankomend talent. Minstens net zo belangrijk als de speelvaardigheid vinden we een gezellige après-golf.

Contactpersoon 
Jan Stuiver 
janstuiver@gmail.com 
06-46101951

Overige informatie
Ben je gelijk enthousiast geworden dan kun je je opgeven bij Jan Stuiver. Voor de kosten hoef je het niet te laten, de contributie bedraagt € 40,- per jaar.
Wil je eerst eens komen kennismaken om te kijken of het wat voor je is dan kan dat ook. Maak hiervoor ook gebruik van bovenstaande contactgegevens. We hopen je binnenkort te kunnen begroeten.

 


BINNEN DE VERENIGING:

Eagles   Hooge Heeren   Joffers   Ladybirds   RedOrange


© 2024 Hooge Graven Golfclub Ommen