Hooge Heeren

Wie zijn wij?
Wij zijn de Hooge Heeren. Wij zijn een groep van momenteel 50 heren die het op woensdagavond tegen elkaar opnemen in een 12 holes Stableford competitie waarbij gestreden wordt om de SIR YIP trofee.

Wanneer?  
We starten vanaf 17.00 uur en de bedoeling is dat we om 20.00 uur allemaal binnen zijn. Aansluitend is er een borrel halfuurtje en om half negen gaan we aan tafel voor een plateservice maaltijd en de prijsuitreiking van de dagprijzen.

Voor wie?
Wij hebben nog plaats voor nieuwe leden. Je kunt lid worden als je werkend (dit wordt ruim uitgelegd) seniorlid van Hooge Graven bent en ouder dan 28 jaar. We hebben geen handicap eis, we begroeten graag aankomend talent. Minstens net zo belangrijk als de speelvaardigheid vinden we een gezellige après-golf.

Wanneer?
Het seizoen begint de eerste woensdag in april  en eindigt begin september. Verder is er gedurende de winter 1 keer per maand een inloop op zaterdagmiddag.
 Je bent natuurlijk niet verplicht om te komen, je hoeft je ook niet aan of af te melden.

Contactpersoon
Onno Versteeg
info@onnoversteeg.nl
06-13933751

Overige informatie
We hadden het plan om potentiële leden persoonlijk te benaderen maar naar opgave van het secretariaat voldoen er ongeveer 200 leden van de club aan de criteria. Vandaar deze oproep via dit nieuwe medium.

Ben je gelijk enthousiast geworden dan kun je je opgeven bij Onno Versteeg. Voor de kosten hoef je het niet te laten, de contributie bedraagt € 40,- per jaar.

Wil je eerst eens komen kennismaken om te kijken of het wat voor je is dan kan dat ook. Maak hiervoor ook gebruik van bovenstaande contactgegevens. We hopen je binnenkort te kunnen begroeten.


BINNEN DE VERENIGING:

Eagles   Hooge Heeren   Joffers   Ladybirds   RedOrangeClub


© 2020 Hooge Graven Golfclub Ommen