Joffers

Wie zijn wij?
De Joffers waren oorspronkelijk een groep golfende werkende vrouwen. De starttijd was daarom 17.00 uur, dan konden ze direct na hun werk golfen. Inmiddels is de groep veranderd in een stel gezellige, merendeels niet werkende golfers, die er iedere donderdag weer een feestje van maken. Alle golfende dames met  handicap 36 of lager zijn bij ons van harte welkom!

Wanneer spelen wij?
De Joffers spelen van de eerste donderdag in april tot de laatste donderdag van september, soms de eerste donderdag van oktober.

We starten iedere donderdag om 17.00 uur. Je hoeft je niet op te geven, als je je maar voor 16.30 uur aanmeldt. We spelen 12 holes en na afloop hebben we een uiterst gezellige 13e hole met borrel, een Joffer balletje voor de beste speelster van die dag en we eten ook altijd met elkaar.
Dat is geen verplichting, maar voor het echte Joffergevoel wel een aanrader! We vragen bij de aanmelding om 16.30 uur of je blijft eten, dus je hoeft dat niet van te voren op te geven.

Contactpersoon
Nieuwsgierig geworden naar de Joffers?
Neem dan contact op met Miranda Ruijter: mirandaderuijter@gmail.com

Extra informatie
Het lidmaatschap van de Joffers bedraagt € 25,- euro per jaar.

Er wordt op de begin- en de slotdag altijd iets speciaals gedaan. Verder wordt er een dag georganiseerd samen met de Hooge Heeren, een vriendinnendag georganiseerd en in de winter doen we altijd een winteractiviteit, zoals bonbons maken, een stadswandeling, naar de film, etc.  


BINNEN DE VERENIGING:

Eagles   Hooge Heeren   Joffers   Ladybirds   RedOrange


© 2023 Hooge Graven Golfclub Ommen